2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 14. lokakuuta 2013

Ei tässä maailmassa

Maailmassa

Harmi ettei tuota jaksoa ole tarjolla tässä maailmassa

FilmNet voisi ehkä jollain futuristisella vippaskonstilla kertoa jo siinä linkin kohdalla, milloin se linkki on oikeasti käytettävissä, mutta tokihan nämä toimimattomat linkit jollain odotusta lietsovalla tasolla kuitenkin… toiminevat? Matalan tason hypetystä lienee semmoinen pettymysten tuottaminen? "Jätkä luuli! Ottaako päähän? Koitapa huomenna taas uudestaan! Hähähä!"

Joo no, tämä taitaa olla näitä ensimmäisen maailman ongelmia...

2 kommenttia:

- S - kirjoitti...

Kiusa se on pienikin kiusa...

Montaa palvelua kaupitellaan ja luvataan vaikka mitä, mutta toimivuus onkin toinen juttu.

Mutta tuo on kyllä ihan paras tuo alueellasi maailmassa! :D

kasbach kirjoitti...

Sitä mä kyllä ihmettelen, että minkä tähden noi palveluntarjoajat ei vaan tule kysymään multa noita juttuja. Joka himputin palvelussa klenkkaa joku(nenkin yksityis)kohta – ja kukin noista vois petrata nimenomaan asiakaskokemuksessa, ja sitä kautta kasvattaa omaa markkinaosuuttaan...

Mä voisin hyvinkin kohtuuhintaisesti kertoa niille aina mitä kandeis korjata ja miten. Mutta ei, eivät vaan tule kysymään. Merkillistä.